CVN

 Aanmelden voor nieuwsbrief

Zoek een cursus

Wat interesseert je?Waar?

Wanneer?

Zoek cursussen

Actueel

Nieuwe website Natuurpunt CVN

CVN en Natuurpunt Educatie zijn gefuseerd. Deze CVN-website wordt niet meer bijgewerkt. Benieuwd naar het nieuwe, gevarieerde vormingsaanbod van Natuurpunt CVN? Bezoek dan onze nieuwe website: www.cvn.natuurpunt.be

meer informatie »

Week van het Bos

Je kunt met het hele gezin genieten van verschillende (avond)wandelingen, voorstellingen en een tentoonstelling rond het thema Natuurhelden. Ook voor scholen is er weer heel wat te beleven.

lees meer »

Minister Gatz schenkt ons zijn vertrouwen

"Het bouwen aan één slagkrachtige organisatie waarbij gekozen wordt voor één organisatiestructuur, één complementair kwaliteitsvol natuur- en milieueducatief vormingsaanbod en de opportuniteit van een verruimd netwerk met als gevolg bijkomende ruimte voor innovatie kan ik volmondig onderschrijven."

lees meer »

Al achttien Doezelbosnatuurgidsen

Huize Monnikenheide in Zoersel vierde feest, want zes nieuwe natuurgidsen kregen er hun diploma. Samen met de twaalf van de vorige drie jaren telt deze instelling voor mensen met een beperking nu liefst achttien gidsen.

lees meer »

Scharrelkids in maandblad 'Mini'

Op de scharrelkidsactiviteit Natuur-Avontuur in het Vrijbos kwam Ann Welvaert, journalist van het maandblad ‘Mini’, met haar gezin meescharrelen en schreef een knap artikel over Scharrelkids en het belang van buitenspelen.

meer informatie »

Download gratis EDO-publicatie

Download nu gratis de EDO-publicatie: EDO-kompas voor natuur- en milieulesgevers.

meer informatie »

Kalender
 

CVN en Natuurpunt Educatie zijn gefuseerd. Deze CVN-website wordt niet meer bijgewerkt.

De nieuwe website vind je hier: www.cvn.natuurpunt.be